24.02.2023

У Бучі планується будівництво нового ТРЦ на 100 000 кв.м



			
У Бучі планується будівництво нового ТРЦ на 100 000 кв.м

Візуалізація: «Епіцентр К»

Компанія «Епіцентр К» анонсувала будівництво торгово-розважального центру в Бучі (Київська область). Він буде побудований замість ТЦ, який був зруйнований під час окупації міста. 

Торгова площа майбутнього двоповерхового ТРЦ перевищуватиме 60 000 кв. м. Його загальна площа становитиме близько 100 000 кв. м, що в понад п’ять разів більше за знищений ТЦ. Тож об'єкт стане не лише найбільшим торговим майданчиком міста, але й одним із наймасштабніших ТРЦ в Київській області. 

Компанія вже проводить підготовку до спорудження нового ТРЦ: завершила демонтаж конструкцій зруйнованого об’єкта і вийшла на фінальну стадію розробки архітектурного проєкту.

Як повідомляється, проєкт буде реалізовано в абсолютно новому для компанії архітектурному концепті. «Цей об’єкт стане одним із перших «Епіцентрів» нового покоління. Модерновий стиль, велика кількість світла всередині та зелені зони відпочинку впишуть будівлю в сучасне місто. Завдяки широким вітражним склінням фасадів, просторій галереї та активним вхідним групам «Епіцентр» у Бучі виглядатиме, як сучасний європейський торгово-розважальний центр», – прокоментувала Вікторія Зеленська, директорка напряму ексклюзивних концептів і розвитку компанії «Епіцентр». 

Окрім того, будівля одразу проєктується з використанням джерел альтернативної енергії та систем рекуперації. Також у ТРЦ буде реалізовано підземний паркінг, в якому можна буде знайти прихисток під час повітряних тривог.

ТРЦ у Бучі – новий концепт для «Епіцентр К» ще й тому, що об’єкт поєднуватиме власні торгові формати компанії (відділи, пов’язані з будівництвом та облаштуванням осель, продуктовий магазин, аптека, косметично-парфумерний бутик, дитячий магазин тощо) з українськими та міжнародними операторами роздрібної торгівлі, розваг і громадського харчування, які залучатимуться на умовах оренди.

Теги: торговельна нерухомістьЕпіцентр