24.05.2021

Не хата в горах, а котеджі з неймовірним краєвидом на Говерлу



			
Не хата в горах, а котеджі з неймовірним краєвидом на Говерлу

Якщо ви хоча б раз мріяли про власний дім у Карпатах, тоді ця стаття саме для вас.

У с. Яблуниця за 13 км від ТК «Буковель» на висоті 960 метрів над рівнем моря просто зараз будується котеджне містечко нового формату, один із наймасштабніших проєктів у Карпатах – Skogur.

Генеральний підрядник, який здійснює будівництво, – ТОВ ВКФ «КЕРМАНИЧ І К». Компанія вже понад 19 років будує житлові будинки по всій Україні та понад 16 років керує інфраструктурними об’єктами в регіоні.

Skogur змінює уявлення людей про нерухомість у Карпатах

Концепція містечка повністю відповідає скандинавському стилю: лише ви, ваша родина та просторий дім в оточенні столітнього смерекового лісу, без зайвих забудов. Ми відмовились від багатоповерхових готелів і бетонних мурашників на користь атмосфери та комфорту мешканців.

Архітектори пропрацювали кожну деталь котеджів так, щоб мешканці відчували повне єднання з Карпатами та навколишньою природою.

Skogur спроєктований таким чином, що з вікон кожного котеджу відкривається панорамний краєвид на найвищі вершини України – Говерлу та Петрос.

Ви лише уявіть: щодня ви прокидаєтесь і бачите перед собою Говерлу, над терасою котеджу нависають смерекові гілки, а вашим будильником тепер є спів птахів.

Тепер ранок асоціюється не з корками на дорозі та недопитою кавою на кухні, а зі свіжістю повітря та легкою прохолодою на вулиці.

А для чого мені котедж у горах, якщо я живу в місті?

Ніхто не хоче мати будинок у горах, який приносить лише проблеми. Взимку приїздити та 3 години відкидати сніг або опалювати будинок при 20 градусах морозу точно не для вас.  

У Skogur ми вирішили такі питання завдяки обслуговуючій та керівній компанії.

Компанія бере на себе обслуговування будинку та прибудинкової території. У вас не буде проблем із вивозом сміття, покосом газону, снігом, каналізацією, адже про все це піклується команда Skogur.

Ключовою перевагою містечка є можливість пасивного доходу

Багатьох відлякує пропозиція купівлі будинку в Карпатах, адже: «А що робити, коли ми в місті? Будинок просто пустує та «їсть» мої гроші».

У Skogur все навпаки: коли вас немає, будинок приносить дохід, відкриваючи свої двері для гостей.

У такий спосіб у вас є можливість легко розпочати власний бізнес на ринку зі зростаючим попитом та отримувати повністю пасивний прибуток, адже управляюча компанія бере на себе не лише обслуговування, але й маркетинг, ціноутворення та управління бронюванням.

Рентабельність інвестицій у Skogur становить 9-11% річних, а середній дохід одного котеджу становить $25-30 тисяч/рік.

Масштабність проекту вражає!

Перевага Skogur – в унікальному поєднанні усіх складових для комфортного проживання в одному місці.

Проєкт поділений на три черги будівництва:

Перша черга – це 32 котеджі та панорамний ресторан, здача яких запланована на грудень 2021 року.

Друга черга – це 3 гектари території з панорамними краєвидами, де будуть розміщені наші масштабні інфраструктурні об’єкти, котеджі та навіть вертолітна площадка.

Третя черга – це котеджі, локація яких захоплює. Вони стоятимуть на вершині пагорба навпроти Говерли.

Будівництво другої черги вже розпочалось, третя черга нині на стадії проєктування та фінальних погоджень.

Ми не хочемо розкривати всі карти, адже жодна картинка чи опис не здатні відобразити те, що буде в дійсності у Skogur. Тому наполегливо рекомендуємо приїхати на локацію й особисто задати питання власнику містечка Андрію Мартищуку.

Як стати частиною містечка?

Наразі у Skogur доступні 5 двоповерхових котеджів і 2 твін-хауси, вони відчинять двері для гостей у грудні цього року. 23 котеджі вже знайшли своїх власників і 10 із них вже почали отримувати перший пасивний дохід.

Ми радимо вам приїхати. Адже панорамні краєвиди Карпат і свобода, яку ви відчуєте, стоячи на терасі, – це не online-формат. Зараз у Skogur проходить тестова оренда котеджів, ви можете приїхати на декілька днів, відчути всю атмосферу містечка, прогулятись лісопарковою територією та зрозуміти, чи це дійсно ваш стиль життя та відпочинку.

До зустрічі у Skogur! ℗