15.03.2021

Міжнародна мережа IWG відкрила новий гнучкий офіс Regus у Києві



			
Міжнародна мережа IWG відкрила новий гнучкий офіс Regus у Києві

Фото: IWG plc

У Києві відкрилася одинадцята локація гнучких офісів Regus від міжнародного оператора офісних рішень IWG plc. Новий простір розташований у БЦ «Володимирський» (вул. П. Сагайдачного, 11) біля станції метро «Поштова площа».

«Ще до пандемії ми приглядалися саме до цієї локації. Для нас це справжня перлина на Подолі у нашій мережі, з фасаду відкривається неймовірний краєвид на Дніпро, а з іншої сторони будівлі – на парк, що дає відчуття спокою та заміського життя», – повідомляє Юлія Литвиненко, директор IWG plc в Україні. 

Загальна площа нового Regus – 1200 кв. м, гнучкі офіси оформлені в сучасному дизайні в теплих пастельних тонах із вкрапленням матеріалів для створення контрасту лофту та класики приміщення. 

Згідно з даними мережі нова локація заповнена на 42%, резидентами уже стали міжнародні компанії та декілька локальних бізнес-проєктів. Ціни на офіси стартують від $360/місяць, вартість залежить від площі та типу приміщення, строку договору й інших чинників.

«Ми продовжуємо розширювати нашу мережу та після впровадження карантинних заходів вже встигли відкрити нову локацію в Avenue 53 минулого літа. Початок роботи локації в БЦ «Володимирський» було зваженим рішенням з обох сторін, наш партнер мав реальну можливість спостерігати, як наш бізнес справляється з кризою», – коментує Юлія Литвиненко. 

У новому Regus також є просторий бізнес-клуб (300 кв. м), де резиденти матимуть відкритий комфортний простір для роботи та зустрічей, скайп-кімнати, зону для кави та сервісну для роботи з документами.

Постійні резиденти мають можливість скористатися будь-яким коворкінгом Regus у світі та в Україні з повністю підготовленою офісною інфраструктурою. Знайти та забронювати необхідне приміщення можна через спеціальний мобільний додаток.

«Ми не плануємо зупинятися та вже незабаром анонсуємо відкриття нових локацій мережі в Україні», – повідомляє Юлія Литвиненко. 

Нині мережа IWG plc в Україні представлена двома брендами – Regus і Spaces. Офісні приміщення компанії можна знайти в 11 бізнес-центрах: Horizon Office Towers, Kyiv Podil, Gulliver, Horizon Park Business Center, Podil Heritage, IQ Business Center, Silver Breeze, Forum West Side, Avenue 53 і «Володимирський». Дев’ятиповерхове приміщення Spaces відкрилося у 2019 році в Будинку профспілок на Майдані Незалежності. 

Дізнатися більше про мережу Regus та їхні локації в Україні: www.regus.ua ℗

Теги: IWGRegusковоркінг