01.04.2022

Ірина Нагорняк, Vertex Hotel Group: «Важливо продовжувати працювати та зберігати робочі місця»



			
Ірина Нагорняк, Vertex Hotel Group: «Важливо продовжувати працювати та зберігати робочі місця»

Готель Bristol Hotel, Одеса

Готелі мережі Vertex Hotel Group, а це три об'єкти в Києві й Одесі, продовжують працювати, щоб, зокрема, надавати проживання тим, хто цього потребує. Як зазначає Ірина Нагорняк, керівник відділу підтримки й аналітики компанії Vertex Hotel Group, попит на звичайні сервіси готелів не є актуальним. «Проте для нас дуже важливо продовжувати працювати та зберігати робочі місця», – каже вона. Окрім того, компанія організовує харчування для тих, кому це необхідно, допомагаємо лікарням, співпрацює з Українським Товариством Червоного Хреста.


Вже місяць в Україні тривають широкомасштабні воєнні дії. Як працюють Ваші готелі в умовах війни? Що змінилося в роботі після початку широкомасштабних воєнних дій? Чи доступні всі сервіси?

Оскільки наші готелі розташовані в Києві й Одесі – містах підвищеної небезпеки, з першого дня війни об'єкти компанії Vertex Hotel Group перестали бути звичайними готелями. Ми робили й робимо все можливе, щоб допомагати країні. Також всіляко допомагали нашим гостям, що залишались у готелях Києва й Одеси в перші дні війни. Разом облаштували бомбосховища, організовували евакуацію гостей. Продовжуємо працювати для того, щоб забезпечувати захисників їжею, надавати проживання тим, хто цього потребує. У President Hotel Kyiv разом із товариством Червоного Хреста України організували пункт прийому допомоги.

Знову ж таки, оскільки об'єкти мережі Vertex Hotel Group знаходяться в містах підвищеного ризику, попит на звичайні сервіси готелів не є актуальним. Проте для нас дуже важливо продовжувати працювати та зберігати робочі місця. Саме тому наші готелі доєднались до ініціативи Української Асоціації Готелів та Курортів (UHRA) – Visit Ukraine in Future. Суть цієї ініціативи полягає в тому, що гості можуть зробити благодійний внесок, забронювавши номер у готелі, а після нашої перемоги, за бажання, використати його як депозит. 

Чи всі співробітники залишилися працювати в готелях (можливо, хтось евакуювався за кордон чи пішов до лав територіальної оборони чи ЗСУ)? 

Всі наші співробітники – герої, де б вони не були. Деякі колеги виїхали в безпечніші зони та продовжують працювати й підтримувати готелі дистанційно, деякі записались до лав ЗСУ та тероборони. І, звісно, є ті, хто цілодобово знаходиться в готелях і забезпечує їх щоденне функціонування.

Як Ви забезпечуєте безпеку співробітників і гостей?

Наша служба охорони тісно співпрацює з органами безпеки. Це все, що можна казати.

Чимало готелів всіляко допомагають територіальній обороні, армії, людям з гарячих точок. Розкажіть, яку підтримку надають Ваші готелі?

Так само як і всі, нині ми організовуємо харчування для тих, кому це необхідно, допомагаємо лікарням, співпрацюємо з Українським Товариством Червоного Хреста.


Також читайте, як працює мережа готелів Ribas Hotels.

Теги: готельна нерухомістьVertex Hotel Group