28.06.2022

Відкриття виставкового майданчика Budmall.center та економічний форум



			
Відкриття виставкового майданчика Budmall.center та економічний форум

2 липня о 12:00 у м. Тернопіль відбудеться відкриття першого в Україні виставкового будівельного майданчика просто неба Budmall.center. Тут будуть представлені готові модульні каркасні будинки, барнхауси «під ключ», які можуть стати в перспективі частиною проєктів модульних містечок для переселенців або ж рішенням для туристичної галузі, релокованого бізнесу чи повноцінного, давно омріяного житла для української родини. Також тут будуть презентовані проєкти, що формують нові стандарти якості будівництва, енергоефективності, екологічної та соціальної відповідальності. 

Нині, коли Україна перебуває у стані війни, кожен має боронити державу на своєму місці. Військові – на фронті, волонтери – в тилу, а підприємці – в економічному секторі. Попри всі економічні прогнози ми бачимо, як український бізнес продовжує надійно стояти на підприємницькому фронті, створювати нові проєкти як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. Budmall.center – це один із таких проєктів.

«Місія проєкту Budmall.center – створити простір вільних людей і допомогти мільйонам українців, які постраждали під час війни, знайти для себе комфортне, доступне та зручне житло. Також ми прагнемо встановити нові стандарти будівництва з урахуванням енергоефективності й екологічності, а згодом вийти на міжнародний ринок, просуваючи українських виробників та бренд «Україна» в усьому світі», –зауважив Тарас Демкура, засновник компанії Budmall.center.

Упродовж дня організатори проводитимуть екскурсії майданчиком. Гості заходу зможуть завітати всередину готових модульних будиночків і навіть придбати чи зробити попереднє замовлення дому для себе.

Коротка програма заходу:

І. Офіційне відкриття майданчика о 12:00.

ІІ. О 13:00 стартує економічний форум «Лідерство на економічному фронті в час війни» та презентація:

  • проєкту «Кластер сталого розвитку»;

  • виставкової платформи Budmall.center як частини кластера;

  • маркетплейсу Budmall.center;

  • благодійної організації «Дім української родини».

Форум охоплюватиме дискусійні панелі, круглі столи з провідними експертами ринку, дизайнерами, архітекторами, проєктантами, виробниками й іншими представниками деревообробної галузі та соціально-відповідального бізнесу.

ІІІ. У межах заходу на території виставкового майданчика пройде благодійний концерт. Також відбудеться аукціон картин, кошти від якого будуть перераховані ЗСУ. Початок концерту о 15:00.  

Гості заходу: представники будівельної, деревообробної, меблевої, логістичної галузей, громадських організацій, ОТГ, дизайнери, архітектори, інвестори, ріелтори, ЗМІ та українці, які прагнуть знайти для себе комфортне, доступне та зручне житло.

Час: 2 липня 2022 року, старт програми о 12:00, майданчик буде доступний для відвідування з 10:00. 

Місце: виставковий майданчик Budmall.centеr, вулиця Бережанська, 65 (біля МРЕО). 

Деталі за тел.: +38 (099) 307 74 70, Сергій Лакі, директор Budmall.centеr.

Форма для реєстрації: https://forms.gle/oUWSSw6gig9CRaQt7

Медіапартнер: Commercial Property