19.11.2021

«МІБ» і CP School вдруге провели освітній інтенсив з малоповерхового будівництва



			
«МІБ» і CP School вдруге провели освітній інтенсив з малоповерхового будівництва

Фото: Тетяна Бондарюк

10-13 листопада 2021 року в Києві вдруге провели 4-денну програму-інтенсив «Малоповерхове заміське будівництво: інвестиції, девелопмент, маркетинг». Її організатори – бізнес-школа «Міжнародний інститут бізнесу» та освітня платформа CP School від В2В-видання Commercial Property.

Програма інтенсиву охоплювала аудиторні заняття, які проходили на базі «Міжнародного інституту бізнесу» (Брест-Литовське шосе, 8-А, Київ), та проперті-тур у будинко-квартири QDRO [квадро] в котеджному містечку «Коник» (Київ).

У межах програми Тетяна Пахалюк, незалежний експерт з нерухомості, висвічувала питання вибору проєкту (ідеї) девелопменту та створення концепції. Людмила Батенко, PhD, професор «Міжнародного інституту бізнесу», розповіла про весь процес і тонкощі управління проєктом. Леонід Долінський, д.е.н., викладач програм підготовки професійних учасників фондового ринку, оцінювачів бізнесу, програм MBA, висвічував фінансові питання, зокрема інвестиційний менеджмент для девелоперів ринку малоповерхового будівництва, практику фінансування таких проєктів, а також управління ризиками під час їх реалізації. Стратегії маркетингу та створенню брендів на ринку малоповерхового будівництва навчала Наталія Писаренко, керівник Центру маркетингових інновацій «Міжнародного інституту бізнесу», професор маркетингу «МІБ», керівний партнер групи консалтингових компаній.

Проперті-тур провів Сергій Самусєв, засновник і керуючий партнер компанії ZV Development. Фото з проперті-туру представлені в розділі «Фоторепортаж» на СР-порталі. 

Додатково для учасників інтенсиву лекцію про особливості девелопменту комплексних заміських проєктів нерухомості прочитає Дар'я Кухаренко, маркетинг-директор компанії FUTURA HATA.

З усіх питань і для реєстрації на майбутні інтенсиви звертайтеся:

school@c-p.com.ua
+38 (063) 641 53 18

ocenka@iib.com.ua
+38 (067) 819 07 17

Медіапартнери та інформаційна підтримка:

EBA_logo_1.jpg CBU-logo.jpg   Logo_InVenture_2018_onWhite.png
zagorodna.png budunok.png Build-Portal_1.png

CP School – освітня платформа від Commercial Property. Вона створена для представників ринку нерухомості з метою надання теоретичних і практичних знань як з вузькоспеціалізованих напрямів, так і комплексно з девелопменту нерухомості від А до Я. З моменту старту у 2018 році було проведено 10 офлайн- і онлайн-програм і заходів. Зокрема, за цей час відбулося 4 набори комплексного сертифікаційного курсу з девелопменту нерухомості, який триває 5 місяців. Він проводиться разом із «Міжнародним інститутом бізнесу».

ПВНЗ «Міжнародний інститут бізнесу» – сучасна школа бізнесу європейського рівня, лідер на ринку бізнес-освіти в Україні. Місія «Міжнародного інституту бізнесу» – створення цінності для особистостей, компаній і суспільства завдяки практичному, комплексному навчанню, спрямованому на управлінський та організаційний розвиток; прикладним дослідженням у галузі менеджменту; впровадженню кращого світового досвіду менеджменту в практику українського бізнесу; проактивним, клієнт-орієнтованим методам навчання.

Теги: CP School