10.03.2021

Запрацював перший розподільний центр Fozzy Group на заході України



			
Запрацював перший розподільний центр Fozzy Group на заході України

Фото: Fozzy Group

У Львові розпочав роботу новий розподільний центр Fozzy Group на базі технопарку Protec Zymna Voda.

Площа об'єкта – більше 20 000 кв. м. Потужності дають змогу відвантажувати 1200 палет за добу. РЦ обслуговує мережі «Сільпо» і «Thrash!Траш!» на території восьми областей: Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької.

РЦ став шостим для компанії в Україні та першим на заході країни. Відтепер логістику Fozzy Group здійснюють РЦ у п’яти областях: Запорізькій, Київській, Львівській, Одеській і Харківській. На території РЦ у Львові облаштовано шість спеціальних зон для різних категорій товарів: камери зберігання й відбирання для стелажної групи, замороженої продукції, охолодженої риби, овочів і фруктів та зони дистрибуції молока і м’яса. 

«У відкритті регіональних складів ми керуємося принципом 80/20. Тобто 80% обсягу товарів регіону доставлятимуть із львівського РЦ, що позитивно вплине на екологію і доступність товарів для гостей у наших магазинах», – прокоментував Олександр Попов, директор офісу операційної складської логістики групи компаній Fozzy Group.

Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України з понад 690 торговими точками на всій території України. Компанія розвиває мережі «Сільпо» і делікатес-маркети Le Silpo, Fozzy, «Фора», Thrash!Траш!, аптеки «Біла ромашка», магазини ґаджетів rіngoo.

Теги: Fozzy GroupProtec Zymna Voda