09.12.2020

Urban One змінює правила на ринку житла



			
Urban One змінює правила на ринку житла

За різними даними, від 25% до 50% квартир на українському ринку житлової нерухомості купуються із метою здачі в оренду. Це діяльність, яка потребує постійної уваги власника: від пошуку орендаря до поточного ремонту, оплати комунальних послуг і вирішення інших проблемних питань. Компанія «Строй Сіті Development» нещодавно запустила проєкт у Харкові, що стане новою формою бізнесу в житловому секторі: девелопер першим у місті пропонує потенційним власникам не лише квартири, а й повний комплекс послуг із управління ними.

207_12.jpgУрбанізація – багаторічний тренд, що неминуче розвиватиметься й далі. Він призводить до того, що міста наповнюються однотипними пропозиціями житлової нерухомості від забудовників. Такі проєкти часто розміщуються у віддалених районах, де майже відсутня соціальна інфраструктура для комфортного проживання, мають низьку якість будівництва. Фахівці компанії «Строй Сіті Development» не просто вважають, що нині час змінювати підходи до сучасного житла, а й уже задають новий тренд на ринку. «Ми впевнені, що кожен об'єкт має бути унікальним, на ринку й так достатньо типових бетонних «мурашників», – каже Єгор Масленніков, засновник «Строй Сіті Development».

Компанія вже анонсувала запуск проєкту Urban One, який відповідатиме нинішнім вимогам до якісного й інвестиційно привабливого житла: сучасна архітектура, вдале розташування, розвинена інфраструктура біля дому.

Urban One реалізується у Харкові й об’єднає не одну, а кілька суперсучасних новобудов із квартирами бізнес-класу в найкращих локаціях міста. Кожен із цих комплексів матиме унікальну архітектуру, що відрізнятиметься від типової забудови, проте органічно вписуватиметься в урболандшафт. Першим у межах проєкту Urban One стане новий житловий комплекс Sumskaya Apartments з інвестиційними квартирами бізнес-класу, який компанія «Строй Сіті Development» тільки-но почала будувати у самому серці Харкова на вул. Сумській, 130.

Окрім цього, у концепцію Urban One закладено додаткову опцію для інвесторів – покупців квартир, які планують здавати нерухомість в оренду задля отримання доходу. А саме, компанія «Строй Сіті Development» надаватиме власникам послуги повного циклу управління – від підбору приміщення, ремонту, клінінгу, оплати комунальних платежів до пошуку орендарів. Усе це дає можливість фактично придбати квартирний бізнес «під ключ», і брак досвіду в цій справі, завдяки повному набору послуг від керівної компанії, не стане на заваді для інвестування в нерухомість.

У «Строй Сіті Development» підкреслили, що аналогів цього проєкту на харківському ринку наразі немає. Повний цикл – від будівництва до управління житлом – не надає жодна девелоперська компанія. «Нині сектор нерухомості потребує інноваційного підходу як до будівництва, так і до інвестицій. Проєкт Urban One здатний змінити не тільки умови гри на ринку, а й концепцію сучасного житла й інвестицій у нього», – впевнений Єгор Масленніков. Він прогнозує, що в найближчі кілька років попит на міські квартири зростатиме, відповідно, збільшуватиметься і їх вартість. «Саме тому ми рекомендуємо інвестувати в таку нерухомість саме зараз, тим більше що на харківському ринку з'являються нові цікаві проєкти. Urban One стане альтернативою застарілим підходам і прикладом нової концепції сучасного будівництва», – каже Єгор Масленніков.

www.stroycity.com.ua
www.urban1.kh.ua
Відділ продажів: +38 (050) 326 21 58 ℗

Теги: Строй Сіті Development