27.03.2022

У мережі «Фокстрот» працюють 60% магазинів



			
У мережі «Фокстрот» працюють 60% магазинів

Фото: IS

Український ритейлер побутової техніки й електроніки «Фокстрот» продовжує діяльність багатьох своїх магазинів і під час війни. Так, у мережі станом на 24 березня було відкрито 105 магазинів в Україні, що становить 60% довоєнної кількості її торгових точок. Про це повідомляють у компанії «Фокстрот».

У торгових просторах і на сервісі продовжує працювати третина персоналу компанії, близько сотні співробітників перебувають у лавах тероборони та збройних сил, компанія утримує за ними робочі місця та заробітну платню.

За словами представників компанії, за період широкомасштабних воєнних дій ритейлер перерахував 22,44 мільйона гривень податку до державного бюджету. До того ж за сприяння «Фокстрот» як єдиного українського члена Euronics Group остання через неурядову організацію Giro 555 виділила Україні майже 700 000 євро, за які українцям допоможуть житлом, засобами санітарії, чистою питною водою, їжею та медичною допомогою. 

Варто зазначити, що компанія «Фокстрот» із перших днів широкомасштабних воєнних дій приймала запити на допомогу та видачу техніки українцям, які її потребували, і за місяць кількість опрацьованих запитів сягнула майже 500, а сума допомоги наближається до 6 мільйонів гривень.

Окрім того, компанія у березні відкрила два корпоративні пункти з прийому біженців у магазинах у Львові та Луцьку на 50 та 15 місць відповідно. Також вона готує до відкриття такі ж готелі «Фокстрот» у Чернівцях (на 30-40 місць) та Ужгороді (20-30 місць).

Теги: ритейл