13.11.2021

У Києві відкрився ТРЦ Respublika Park



			
У Києві відкрився ТРЦ Respublika Park

Фото: IS

12 листопада 2021 року в Києві розпочав роботу торгово-розважальний центр Respublika Park, що розташований на вул. Кільцева дорога.

Загальна площа 3-рівневого об'єкта становить 300 000 кв. м, орендна площа – 135 000 кв. м. Раніше повідомлялося, що заповнюваність ТРЦ сягала 75%. Однак на момент його відкриття не всі магазини почали роботу. 

Як повідомила Юлія Щаслива, генеральний директор ТРЦ Respublika Park, відкриття об'єкта відбулося із наповнюваністю 61%. За даними компанії Colliers Ukraine, що спільно з командою ТРЦ здійснює підбір орендарів, до кінця листопада в ньому буде відкрито близько 72% магазинів, а до кінця року – 79%. В ТРЦ уже працюють магазини групи Inditex, а також «Спортмастер», «Сільпо», «Ельдорадо», COMFY, «Фокстрот», LC Waikiki й інші. Загалом у ньому розмістяться понад 500 магазинів одягу та взуття, товарів для дому, косметики, аксесуарів, 50 ресторанів. 

Керівна компанія ТРЦ – ТОВ «ТРЦ Республіка». Згідно з даними YouControl її кінцеві бенефіціари – Віталій Хомутиннік (25%) і Сергій Толстунов (75%).

Respublika Park – другий найбільший ТРЦ в Україні за орендною площею. Лідером нині є столичний Blockbuster Mall, орендна площа якого сягає майже 149 000 кв. м.

Над проєктом працювали: генеральний підрядник – KAN Development (Україна), концепція парку розваг – KCC Entertainment Design (Бельгія), концепція фасаду та благоустрою території – TconcepT (Нідерланди), розробка фірмового стилю та концепції навігації – Air Design (Велика Британія), архітектор проєкту – бюро «Архіматика».

Нагадаємо, що будівництво ТРЦ Respublika Park розпочали ще у 2012, проте у 2015 році його було призупинено. На той момент стадія готовності проєкту сягала 80-90%, участь у ньому підтвердили міжнародні ритейлери. Роботи над проєктом відновилися у 2019 році.

Теги: торговельна нерухомістьRespublika Park