21.05.2021

У Харкові відкрився новий ТРЦ загальною площею 106 000 кв.м



			
У Харкові відкрився новий ТРЦ загальною площею 106 000 кв.м

Фото: СР

21 травня 2021 року в Харкові відкрився торгово-розважальний центр Nikolsky. Він розташований у центрі міста на вул. Пушкінській, 2. 

Загальна площа об’єкта становить 106 000 кв. м, орендна – 53 000 кв. м. У ТРЦ представлені 150 брендів. Серед них – H&M. Зазначимо, що його магазин у ТРЦ Nikolsky став першою торговою локацією бренду за межами Києва. Також в об’єкті працюють магазини іспанської групи Inditex (Zara, Oysho, Massimo Dutti, Stradivarius тощо) та польської LPP (Mohito, House і Cropp). Компанія MTI відкрила в ТРЦ Nikolsky відразу 12 брендів. Серед орендарів представлені супермаркет «Сiльпо», кінотеатр MULTIPLEX, фітнес-клуб Sport Life тощо. Паркінг об’єкта розрахований на 700 машиномісць. Очікується, що ТРЦ відвідуватимуть близько 12 мільйонів осіб на рік.

Nikolsky – це вертикальний ТРЦ, який має прямий доступ зі станції метро «Майдан Конституції» на -1 поверсі. Головним архітектором об’єкта є ТАМ «А. Пашенько». Концепція та дизайн інтер'єрів були розроблені спільно з міжнародною компанією Sonae Sierra. Девелопер проєкту – Budhouse Group.

Загальна сума інвестицій у реалізацію ТРЦ Nikolsky становить 110 мільйонів євро, в тому числі 53,6 мільйона євро – це кредитні кошти польського державного банку. Окупність проєкту оцінюється у вісім років.

Наразі в портфелі Budhouse Group є три діючі ТРЦ у Херсоні, Черкасах, Львові та два перспективні проєкти торговельної нерухомості в Одесі та Запоріжжі. Зокрема, до кінця поточного року девелопер має намір відновити будівництво ТРЦ Yessa (орендна площа – 39 000 кв. м) в Одесі, а завершити його наступного року. Також у найближчих планах реалізація проєкту ТРЦ FABRIKA-2 (орендна площа – 63 000 кв.м) у Запоріжжі, для цього компанії знадобиться близько 2,5 роки.

Теги: торговельна нерухомістьBudhouse Group