05.04.2023

Успіх починається тут: оренда офісів у бізнес-центрі «Сагайдачний»



			
Успіх починається тут: оренда офісів у бізнес-центрі «Сагайдачний»

Бізнес-центр «Сагайдачний» – одна з найзначніших будівель у центрі Києва. Цей історичний об'єкт був побудований на початку XX сторіччя, відтоді він пройшов безліч змін і перебудов. Поточного року було проведено реновацію будівлі, що дало їй змогу зберегти свою історичну цінність та одночасно забезпечити сучасний рівень комфорту та зручності для орендарів.

Будівля являє собою 6-поверховий бізнес-центр класу B+, розташований на вулиці Сагайдачного, в історичній частині Києва. БЦ має зручне місце розташування: у кроковій доступності від метро, ресторанів, банків, магазинів та інших інфраструктурних об'єктів.

Однією з головних переваг «Сагайдачного» є його історична цінність. Будівля має статус національної культурної спадщини та є пам'яткою архітектури міста Києва. Водночас БЦ оснащений усім необхідним: системами вентиляції, кондиціювання, генератором, сучасними ліфтами та системами безпеки. Реновація спільних зон, таких як рецепція та лобі, зробила їх більш зручними та приємними для клієнтів і відвідувачів. Також була замінена інженерна інфраструктура будівлі, зокрема системи опалення та кондиціювання повітря, що покращило екологічність приміщень і зробило їх більш енергоефективними.

cp-30032023-2.jpg

Іншою важливою перевагою оренди приміщень у БЦ «Сагайдачний» в Києві є вигідне розташування будівлі. Усі орендарі, незалежно від розміру їхніх компаній, можуть бути впевнені в тому, що їхній офіс знаходиться в центрі міста, де є все необхідне для комфортної роботи. Крім того, будівля має власні місця для паркування, що забезпечує зручність для водіїв, а також близькість до громадського транспорту є перевагою для бізнесу та клієнтів.

Наявність високошвидкісного інтернету декількох провайдерів і сучасних комунікацій робить БЦ привабливим для компаній, що займаються IT-технологіями, а також для інших компаній, яким важливі надійність та швидкість доступу до мережі.

Крім того, БЦ «Сагайдачний» у Києві має найвищий рівень обслуговування та безпеки. У будівлі працює цілодобова охорона, сучасна система контролю доступу, відеоспостереження, а також облаштовано підземне укриття з місцями для роботи та інтернетом. Також працює консьєрж-сервіс, який швидко допоможе орендарям вирішити будь-які проблеми, пов'язані з роботою офісів. 

Ще однією перевагою для орендарів є можливість співпрацювати з іншими компаніями, що знаходяться у будівлі. Це може привести до нових бізнес-можливостей і партнерських відносин.

У «Сагайдачному» є можливість оренди офісних приміщень різної площі та конфігурації. Орендарі можуть вибирати приміщення як із краєвидом на вулицю, так і внутрішні, що забезпечує більшу гнучкість і можливість вибору найбільш відповідного варіанту. 

Серед офісних приміщень, які доступні під оренду прямо зараз, – вдалі планування на другому та четвертому поверхах.

cp-30032023-3.jpg

На сайті бізнес-центру (https://www.sahaidachniy.com/) ви знайдете додаткову інформацію та контакти для зв’язку.

Також можна скористатися електронною поштою sahaidachniy@gmail.com або зателефонувати за номером +380 (93) 770 70 37. 

Попри те, що БЦ «Сагайдачний» у Києві – проєкт високого класу, на час воєнного стану діють гнучкі умови щодо строків та умов оренди. Тож не гайте часу на пошук ідеального місця для свого бізнесу – приєднуйтеся до «Сагайдачного» та зробіть свій бізнес-простір комфортним та безпечним! ℗