17.01.2023

Квартири з виглядом на Європу. Новий ЖК в Ужгороді за 15 хвилин від ЄС



			
Квартири з виглядом на Європу. Новий ЖК в Ужгороді за 15 хвилин від ЄС

Безпечність та надійність – основні критерії вибору житла у 2023 році.

Все частіше спираючись на ці ознаки вибір покупців припадає на найзахідніше місто в Україні – Ужгород. Близькість до кордону з ЄС, помірний клімат, поряд багато рекреаційних зон, лісів, а з вікон видно гори; привітні містяни, швидкий темп розвитку міста – все це робить столицю Закарпаття чудовим рішенням для переїзду або інвестицій. 

Ужгород зарекомендував себе як місто сучасних новобудов та якісного житла. І велику роль у цьому зіграли об’єкти Gazda – забудовника з 15-річним досвідом. Кожен може обрати ідеальний варіант житла: від квартир до котеджів і таунхаусів. Крім того, компанія пропонує лояльні способи оплати: знижки при повній оплаті, можливість безвідсоткового розтермінування на нерухомість і навіть кредитування до 20 років, що ще раз підтверджує впевненість та плани компанії на довготривалу роботу. Про всі деталі щодо умов оплати можна дізнатись за телефоном 050 500 55 20.

Одним із найновіших об’єктів Gazda є ЖК PARK LAND у Новому районі Ужгорода. 5 хвилин до центру міста й 15 хвилин до Європи на авто, нові торгові центри та супермаркети, зручна транспортна розв'язка й нещодавно відремонтовані тротуари та дорога – прекрасне місце, щоб розпочати нове життя.

cp-1601-1.jpg

У ЖК PARK LAND можна безпечно гуляти в парку навіть пізно ввечері, адже він у вашому дворі. Єдиний у всій Закарпатській області парк із доступом тільки для мешканців комплексу – створили саме тут. Простора територія з цікавим ландшафтом, спортивними зонами, дитячими майданчиками, місцем для BBQ, велодоріжками та цілодобовим відеонаглядом. 

Зараз у комплексі готові 6 секцій, завершені оздоблювальні роботи в під’їздах, проведене альтернативне живлення, відкрито низку магазинів і закладів. Щасливі мешканці живуть уже з весни 2022 року.

cp-1601-2.jpg

Квартири в PARK LAND доступні в різних площах та комплектації. Ви можете обрати як повністю готове житло з меблями, так і нерухомість на стадії котловану чи «під ремонт із максимальною комплектацією». Площі квартир варіюються від компактних 27 м2 до панорамних пентхаусів площею 110,9 м2 із терасами. Дізнатись про усі варіанти нерухомості в ЖК можна за телефоном 050 500 55 20.

Серед повністю готових квартир є одно-, дво- та трикімнатні варіанти. Розглянемо один із варіантів від забудовника, який можна придбати вже зараз.

cp-1601-3.jpg

Двокімнатна квартира на 5 поверсі житлового комплексу. Площа – 59,8 м2. Вікна виходять на північний захід, тому ввечері ви будете спостерігати за панорамним заходом сонця. У квартирі свіжий дизайнерський ремонт, вмонтовані меблі. 2 окремі кімнати, санвузол, просторий санвузол із душем та ванною, велика кухня з балконом, гардероб. Це чудовий варіант для сім’ї, який стане затишною домівкою без зайвих турбот. 

Серед варіантів без ремонту та на стадії будівництва також є одно-, дво- та трикімнатні квартири. У вартість кожної з них вже входять: опалення, яке включає теплу підлогу, котел, гребінку, бойлер; покращена міжквартирна шумоізоляція та утеплення фасаду мінеральною ватою Rockwool товщиною 150 мм; панорамні вікна Salamander і дизайнерські вхідні металеві двері з МДФ накладками; підведення всіх комунікацій; покращена стяжка та готові до шпаклювання стіни, реле пріоритету напруги, терморегулятор і панелі відеодомофона hikvision. Зауважимо, що комплекс будується за монолітно-каркасною технологією з наповненням керамоблок. Додатково ви можете придбати кладове приміщення та місце на паркінгу для максимальної зручності.

cp-1601-4.jpg

Комфорт для мешканців PARK LAND починається ще в під'їздах, адже вони зроблені за дизайнерським проєктом від команди Design Studio by Gazda. Світлі стіни, стильний декор, багато дзеркал і сучасні поштові скриньки. Моментами здається, що ви потрапили в лобі готелю, а не в під'їзд багатоквартирного будинку. Одразу при вході в будинок мешканці мають доступ до кімнат для зберігання велосипедів і колясок із системою відеонагляду та теплою підлогою як у приміщенні, так і загальному коридорі.

Керівник відділу продажів Маріанна Бігунець зазначає, що менеджери БК Gazda не тільки підбирають варіанти житла, а й супроводжують угоду до кінця. Нашим клієнтам не треба шукати рієлторів, юристів, нотаріусів, адже ми компетентні в цих питаннях і допоможемо підготувати покупцям увесь пакет документів. Ви економите свій час і нерви.

Минулий рік став викликом для усіх бізнесів, зокрема й у ніші нерухомості. Проте, попри всі труднощі, БК Gazda пришвидшила темпи будівництва удвічі. Переглянути стан об'єкта можна в м. Ужгород на вул. Легоцького, 80, попередньо записавшись за номером 050 500 55 20.

Обирайте безпеку, обирайте нерухомість в Ужгороді

cp-1601-5.jpg 

Теги: житлова нерухомістьGazdaPARK LAND