11.05.2023

Відкриття нового бізнес-центру GRADIENT у Києві!



			
Відкриття нового бізнес-центру GRADIENT у Києві!

Девелоперська компанія VGO GROUP повідомляє про відкриття 1 липня 2023 року нового високотехнологічного бізнес-центру в Києві – business center GRADIENT класу А. Він розташований діловому центрі столиці за адресою вул. Короленківська, 4, що в 9 хвилинах від станції метро «Олімпійська».

Загальна площа нового бізнес-центру становить 102 000 кв. м.

Серед основних переваг BC GRADIENT експерти відзначили: зручне та вигідне розташування, архітектурне рішення з терасами, велику кількість паркомісць (547), передові інженерні рішення, qr-сервіс для відвідувачів, інноваційні рішення у забезпеченні безпеки резидентів, зокрема три дизель-генератори, оптоволоконний інтернет і підземний паркінг для укриття. 

Компанія VGO GROUP пропонує в оренду офісні приміщення від 250 кв. м до 3500 кв. м із базовим ремонтом або готовим сучасним ремонтом з індивідуальними терасами.

У межах комплексу передбачена власна інфраструктура: зелена зона відпочинку, фітнес-клуб, салон краси та SPA-центр, конференц-зали, коворкінг, ресторан на даху з відкритою терасою, сучасна їдальня для співробітників, відділення банку, аптечний кіоск.

Вже зараз зацікавлені компанії можуть записатися на проперті-тур бізнес-центром GRADIENT за телефоном:

+38 (098) 695 19 33    

Теги: офісна нерухомістьGRADIENTVGO GROUP