05.06.2023

Гірське містечко Skogur дивує масштабами будівництва. Ресторан, банний комплекс, третя черга, апарт-готель



			
Гірське містечко Skogur дивує масштабами будівництва. Ресторан, банний комплекс, третя черга, апарт-готель

Наймасштабніший проєкт у Карпатах, який вже став улюбленим місцем для відпочинку в горах, продовжує дивувати масштабами будівництва. У грудні 2022 року ми вже писали про новини з гірського містечка Skogur, і менш як за рік вони знову дивують масштабними змінами.

Влітку цього року у Skogur відбудуться чотири грандіозні події: відкриття панорамного ресторану The Gust, банно-оздоровчого комплексу ROSA та старт будівництва третьої черги «Екодім Skogur» та апарт-готелю. Редакція Commercial Property поспілкувалась із представниками гірського містечка Skogur та поцікавилась деталями щодо цих подій.

Панорамний ресторан The Gust

rest.jpg

На вершині гірського містечка Skogur завершується будівництво панорамного ресторану The Gust. Його особливістю є панорамний відкритий басейн і тераса на даху з лаунж-зоною, з яких відкривається краєвид одразу на 5 гірських вершин: Говерлу, Петрос, дві Близниці та Стіг.

В ресторані ви зможете скуштувати страви за концепцією «український ф’южн», в якій поєднуються українські страви із сучасною європейською кухнею. Шеф-кухар ресторану поділився декількома стравами, які планують подавати в The Gust: кукурудзяний крем-суп із м’ясом краба, чорні солодкі вареники з халвою та ліщиною і судак з лисичками та раковими шийками. Також у ресторані будуть сніданки, сезонне меню, вишукані десерти, широка алкогольна та коктейльна карта, дитяче меню та корпоративні пропозиції для приватних заходів.

Свята в ресторані будуть ексклюзивними завдяки повністю функціональному даху з відпочинковою зоною та панорамним краєвидом на 360°. Презентацію та подачу страв адміністрація поки тримає у секреті, проте відомо, що такого способу подачі не має жоден ресторан у Карпатах.

Відкриття заплановане на середину літа 2023 року.

Банно-оздоровчий комплекс ROSA

bannuy.jpg

Команда Skogur вже завершує будівництво банно-оздоровчого комплексу ROSA.

Він розташований серед столітнього лісу у такий спосіб, щоб гості могли насолоджуватися величчю природи з панорамним видом на озеро серед смерек. До речі, озеро – повністю функціональне, тому гості зможуть поплавати там під час процедур.

Основна мета комплексу – дати гостям можливість відновитись, оздоровитись і відчути справжню магію гірського відпочинку. Банні церемонії за авторською методикою, ванни Марцинішина, сінна та соляна кімнати для релаксації, SPA-масажні та детокс-процедури для очищення й регенерації організму, сучасний хамам, джакузі-басейн із гідромасажами, інфрачервона сауна, чани – все буде доступне для гостей Skogur вже цього літа.

Тут буде не класичне SPA, яке часто можна зустріти в Карпатах, це унікальне місце спокою та безтурботності як основа філософії гірського містечка Skogur.

Відкриття заплановане на літо 2023 року.

Третя черга котеджів Skogur: «Екодім»

treta-cherga.jpg

Команда Андрія Мартищука презентує нову чергу будівництва. Це стало справжнім викликом перед архітекторами. Проєктна група близько року працювала над рішенням, щоб показати, як можна інтегрувати котеджі в природу й водночас зберегти ландшафт місцевості. Будинки у третій черзі Skogur спроєктовані з врахуванням цих принципів:

  • Збереження лісу: посадка будинків відбувалася згідно з розташуванням смерек. До будинків у третій черзі будуть підведені підвісні пішохідні мости, тому котеджі наче висять у повітрі.
  • Енергопасивність: нове покоління будинків спроєктовано за принципом технології passive house (PHI).
  • Автономність: у котеджах буде гібридна система енергозабезпечення, зокрема накопичення енергії в акумуляційних станціях на кшталт Tesla Powerwall і резервне живлення від генераторів.

Окрім виклику в архітектурі, команда Skogur задає нові тренди й у дизайні інтер’єрів: панорамність, простір, природні матеріали, унікальне планування та інтер’єрні рішення. Третя черга – це нове бачення туристичної нерухомості та підходу до будівництва в горах. Це черговий доказ того, що масштабність проєкту не обмежується кількістю збудованих об’єктів, а демонструється сміливістю та виходом за межі звичних рішень.

Також команда Skogur ексклюзивно поділилась новиною про старт будівництва апарт-готелю. Розташований у мальовничій локації, з розвиненою інфраструктурою та сучасною архітектурою – він стане унікальним місцем для шанувальників відпочинку в горах.

apart.jpg

Стати одним із власників нерухомості Skogur можна вже зараз. 

Деталі за телефоном:

+38 (097) 144 77 44 

або на сайті містечка. ℗

Теги: Skogur