22.03.2021

Компанія «Епіцентр К» відкрила два оновлені ТЦ в регіонах



			
Компанія «Епіцентр К» відкрила два оновлені ТЦ в регіонах
Фото: «Епіцентр К»

20 березня 2021 року мережа торговельних центрів «Епіцентр» відкрила два об’єкти після реконструкції – в Запоріжжі та Кропивницькому.

Зокрема, у Запоріжжі (Нікопольське шосе, 1-Е) внаслідок реформату гіпермаркету «Нова Лінія» запрацював третій торговий центр «Епіцентр» у місті. Обсяг торговельних площ після реконструкції збільшився майже на 10% (до 16 300 кв. м), загальна площа залишилася незмінною (понад 19 600 кв. м). Загальна площа об'єкта на вулиці Космонавта Попова, 8 у Кропивницькому після реконструкції була збільшена більш ніж на 50% – до 25 900 кв. м.

За словами Володимира Гончарова, директора з роздрібної торгівлі «Епіцентр К», компанія планує в найближчі роки продовжити масштабування і відкриття десятків ТЦ нового формату по всій країні. Оновлені ТЦ представляють нові торгові концепції формату shop-in-shop: галереї «Деко», All4rest (товари для відпочинку та дачі), «Центри Меблів», центри техніки «ЦЕ ТЕ», дитячі магазини E.PIC, Intersport, «Аптеки 100+» і продуктові магазини Food Market (площею понад 1000 кв. м).

Компанія «Епіцентр К» станом на березень 2021 року налічує 65 торгових центрів «Епіцентр» та 10 гіпермаркетів «Нова Лінія».

Теги: Епіцентр