23.05.2023

«Епіцентр К» інвестує $57 мільйонів у новий проєкт



			
«Епіцентр К» інвестує $57 мільйонів у новий проєкт

Компанія «Епіцентр К» розпочинає будівництво нового логістичного центру в Хмельницькому. Площа об’єкта становитиме майже 51 400 кв. м. 

Як повідомив Петро Михайлишин, генеральний директор «Епіцентр К», логістичний центр буде введено в експлуатацію у 2024 році. Обсяг інвестицій у його будівництво становитиме близько $57 мільйонів. 

Проєктування та постачання залізобетонних конструкцій для цього проєкту виконає промислово-будівельна група «Ковальська». У компанії зазначили, що проєкт для «Епіцентр К» став для неї найбільшим комплексним замовленням залізобетонних конструкцій від початку повномасштабного вторгнення. Загальна сума контракту – 205 мільйонів гривень. 

Група компаній «Епіцентр К» – це омніканальна екосистема, яка об’єднує торговельні мережі «Епіцентр» і «Нова лінія», інтернет-магазин, агрохолдинг, заводи з виробництва керамічної плитки, деревообробне підприємство та логістичні потужності.

Інвестиційні плани групи на 2023-2025 роки передбачають вливання в українську економіку до $1,9 мільярда.

Нагадаємо, що в лютому поточного року компанія «Епіцентр К» анонсувала будівництво торгово-розважального центру в Бучі (Київська область). Він буде побудований замість ТЦ, зруйнованого під час окупації міста. 

Торгова площа майбутнього двоповерхового ТРЦ перевищуватиме 60 000 кв. м. Його загальна площа становитиме близько 100 000 кв. м, що в понад п’ять разів більше за знищений ТЦ. Тож об'єкт стане не лише найбільшим торговим майданчиком міста, але й одним із наймасштабніших ТРЦ у Київській області.

Теги: Епіцентр