03.04.2023

Colliers Ukraine приєднується до розвитку масштабного проєкту Promprylad.Renovation



			
Colliers Ukraine приєднується до розвитку масштабного проєкту Promprylad.Renovation

ФОТО: PROMPRYLAD.RENOVATION

Міжнародна компанія Colliers Ukraine підписала агентський договір із Promprylad.Renovation – інноваційним центром в Івано-Франківську. Це відомий в Україні та світі проєкт ревіталізації території колишнього заводу «Промприлад», яка буде перетворена на економічно-освітнє середовище для діяльності комерційних і соціальних ініціатив.

Загальна площа Promprylad.Renovation сягатиме 40 544 м2. У процесі ревіталізації промислової локації заплановано відновлення понад 28 600 м2 площ у наявних корпусах і будівництво ще двох – приблизно на 12 000 м2.

Хоча до 40% всієї площі інноваційного центру займатимуть офісні простори, проте тут передбачене різноманіття функцій. На території розмістяться офіси інноваційних компаній і громадських ініціатив, акселератори, інкубатори, великий мейкерспейс, коворкінг, артцентр, дитячі розвиткові простори, готель і хостел-колівінг, фудмаркет, виставковий центр, ритейл тощо.

Саме за наповнення комерційних площ інноваційного центру Promprylad.Renovation, тобто підбір орендарів, відповідатиме команда департаменту торговельної нерухомості компанії Colliers Ukraine. Її мета – створити унікальний тенант-мікс, що органічно поєднуватиметься із загальною концепцією проєкту.

«Ми раді розширити географію наших проєктів, адже портфель Colliers Ukraine поповнився ще одним професійним об’єктом на заході України. Promprylad.Renovation – це найбільший сучасний приклад комерційної нерухомості Івано-Франківська, де об’єднуються компанії, які орієнтовані на застосування інноваційних підходів у робочих процесах та адаптацію бізнесу в динаміці змін», – прокоментував Ігор Заболоцький, провідний експерт Colliers Ukraine у сегменті торговельної нерухомості.


Ігор Заболоцький
Провідний експерт Colliers Ukraine
у сегменті торговельної нерухомості
Igor.Zabolotskyi@colliers.com
+38 (067) 548 50 65


cp226-07.jpg

Colliers Ukraine
Бізнес-центр IQ
вул. Болсуновська, 13-15, Київ
+38 (044) 499 00 00
colliers.com


cp226-06.jpg

Promprylad.Renovation
вул. Академіка Сахарова, 23, Івано-Франківськ
www.promprylad.ua