09.01.2023

Віримо в перемогу, плануємо відбудову, навчаємось девелопменту нерухомості в 2023 році



			
Віримо в перемогу, плануємо відбудову, навчаємось девелопменту нерухомості в 2023 році

Всі ми чекаємо на перемогу та можливості якнайшвидше почати відбудову України. Власне, ці процеси вже запущені. Щодня ЗСУ наближають нас до перемоги. Щодня українські міста відновлюються після атак, відбудовуючи те, що можливо й потрібно зробити негайно. А ще – створюються плани та проєкти на перспективу. 

Не чекати, а рухатися в цьому напрямі можете й ви, навчаючись девелопменту нерухомості. Запропонований нами курс – єдиний в Україні, який дає комплексні знання про девелопмент нерухомості, які відразу застосовуються на практиці – при розробленні дипломної роботи, а саме проєкту девелопменту об’єкта нерухомості. 

Від старту навчання до отримання cертифіката девелопера – 5 місяців. Це 5 теоретично-практичних модулів тривалістю 3 чи 4 дні на місяць. 

Навчальний курс розпочинається із занурення в основи девелоперської діяльності й завершується захистом дипломного проєкту.

У програмі ви пройдете весь цикл – від аналізу земельної ділянки під будівництво до управління вже збудованим об’єктом, навчитеся оцінювати, планувати, бюджетувати, прогнозувати, просувати. А ще – розширите коло знайомств, вивчите об'єкти нерухомості в межах проперті-турів, отримаєте теоретичне підґрунтя девелоперської діяльності на лекціях, в ході дискусій, мозкових штурмів реалізуєте практичні мініпроєкти в групах і поспілкуєтеся з керівниками успішних компаній із ринку нерухомості. 

Програма цікава тим, хто вже працює у сфері девелопменту та прагне підвищення кваліфікації, розширення й систематизації знань, тим, хто хоче диверсифікувати бізнес, і тим, хто лише розпочинає шлях у девелопменті й потребує занурення в основи й тонкощі цього процесу. Наш курс відкритий для всіх!

Ми знаємо, що у вас з'явились запитання. Пишіть, телефонуйте!

school@c-p.com.ua

+38 (097) 265 04 36 (Telegram)

+38 (063) 641 53 18 (WhatsApp)

+38 (044) 461 90 89

ocenka@iib.com.ua

+38 (067) 819 07 17

Ми розповімо про програму курсу, викладацький склад, надамо додаткову інформацію.