Каталог компаній

FORUM

FORUM – ЦЕ ПРО ЛЮДЕЙ, ПРО СЕРВІС, ПРОДУКТИВНІСТЬ І КОМФОРТ


gid2020-91.jpg

Ірина Школьник − ідейний лідер Олена Мущенко − лідер компанії FORUM


Привіт, мене звуть Олександра!

Я працюю в одному з бізнес-центрів FORUM. І я хочу розповісти, чому «Форум» – це круто.

FORUM – це не просто мережа бізнес-центрів у Києві. Це – дещо більше. Тут комфортний простір для роботи, нічого не відволікає і немає зайвого. З першого погляду може здатися, що це звичайні офісні будівлі, але щойно зайдеш усередину, враження зміниться. Сучасний інтер’єр у приємних відтінках, багато живих рослин, кав’ярні з запашною кавою та заклади, де можна смачно пообідати, не виходячи з будівлі. В теплу пору можна перевести дух в альтанках, а після роботи взагалі влаштувати барбекю з колегами – тімбілдінг. Круто, що тут є класи для йоги та спорт-зали, іноді це дуже допомагає перезавантажитися.


gid2020-92.jpg

БЦ City Garden (вул. Амурська, 6, 5 хвилин до м. Васильківська)


Форуму можна довіряти. За 18 років роботи ця компанія збудувала 14 бізнес-центрів, якими успішно керує. Тут винаймають офіси понад 500 компаній, серед яких UBER, Xerox, Ericsson, Acer, Puma, «Райффайзен Банк Аваль», «Альфа-Банк», Panasonic, ТРК «Україна», SHERP, Farmasi Ukraine, FRAG LAB, Hegelmann, ZTE, ControlPay, «ІЛТА», «Аріста ЛайфСайенс», Astellas Pharma, Gorenje, Admitad, «Чумак», Regus.


gid2020-93.jpg

БЦ Infi nity (вул. Саксаганського, 53/80, 10 хвилин до м. Площа Льва Толстого)


Співробітники Форуму завжди привітні та відкриті, радо допомагають у разі потреби. Тут працюють 450 супергероїв, які цілодобово знаходяться на варті безпеки, порядку та затишку резидентів. А ще команда Форуму регулярно влаштовує зустрічі з топменеджерами компаній-орендарів та HR-ами, проводить Forum Talks, влаштовує освітні та розважальні заходи, долучається до благодійних ініціатив. І це не може не тішити! Тут відчуваєш себе другом, ледь не членом сім’ї.


forum-map.png


Не знаю, як Форуму це вдалося, але він надає весь необхідний сервіс. Є Shuttle Bus, який довезе до офісу й назад; якщо приїхав на велосипеді – місць на паркінгу вдосталь, так само як і для авто. До речі, якщо немає де зберігати сезонні шини, можна залишати їх у Форумі, в них є спеціальні приміщення. Прикольно, що івентери компанії регулярно влаштовують ярмарки та мініфестивалі вуличної їжі Foodie Forum. Можна розважитися просто посеред робочого дня! Крім того, все необхідне поряд: мінімаркети, банки, термінали, кав’ярні, шиномонтаж. Круто ж!

Словом, FORUM – це компанія, яка дає можливість будь-якому бізнесу розвиватися й робить для цього оверкомфортні умови. В їх офісні центри хочеться приходити, там не зникає бажання працювати, а коли треба потрудитися понаднормово – без проблем, це зручно і безпечно, хоч на всю ніч залишайся!


gid2020-90.jpg

пров. Охтирський, 7
Київ 03022
Україна
+380 (44) 500 0005
sales@forumgroup.ua

Сайт компанії: www.forumgroup.ua